Liverpool Tröja


fotbollströjor


Under stora delar av andra halvlek


Liverpool Tröja, Barcelona Tröja, Billiga Fotbollströjorunder stora delar av andra eget tryck på fotbollströjor assisterad av enzio boldewijn

Väntan på en första liga två-seger för säsongen för både Scunthorpe och Sutton fortsätter efter att paret gjorde 1-1 på Sands Venue Stadium.
Under stora delar av andra halvlek såg ett välmålat mål från debutanten Jake Scrimshaw ut att visa sig vara vinnaren för Iron, även om en kvittering från Donovan Wilson sex minuter från tid förtjänar att förtjäna Sutton en del av bytet.
liverpool tröja I ett spel med få klara chanser i vardera änden såg Scunthorpe ljusare ut från de två lagen, även om gästerna packade mer av ett målhot.
Hemmamålvakten Rory Watson nekade Omar Bugiel med benen och räddade lågt till höger för att hålla utanför Wilson i första halvlek, med Lewis Thompson som såg en kraftfull strejk blockerad av ett resolut Sutton -försvar.
barcelona tröja Sex minuter efter uppehållet slutade Scrimshaw-bara uppdraget i startuppställningen på grund av en skada på Harry Bunn under uppvärmningen, 24 timmar efter att han gick på lån från Bournemouth-bra med en overheadspark inifrån sexgården lådan efter att ett huvud från Thompson tippats i ribban.
billiga fotbollströjor Efter att ha klarat sig nervöst några minuter efter att han släppt in pressade Sutton för ett kvittering och belönades i den 84: e minuten när ersättaren Enzio Boldewijn slog sin man ner till vänster, korsade och Wilson konverterade.
I stopptid var besökarna två gånger nära att rycka en vinnare, med Wilson som skjuter över och Craig Eastmond skakar plågsamt brett.
Mål! Scunthorpe United 1, Sutton United 1. Donovan Wilson skott med vänster fot från mitten av boxen till mitten av målet. Assisterad av Enzio Boldewijn.

juventus tröja

Publicado en Sabias Que en septiembre 23 at 03:41
Comentarios (0)
No login
Inicie sesión o regístrese para enviar su comentario
Cookies on De Gente Vakana.
This site uses cookies to store your information on your computer.