Admin(1)

 • willareynolds83

Popular Topics

Adidas NMD Billigt rea

Información

 • Público (cualquiera puede ver y unirse a)
 • Efter den officiella avslöjningen presenteras nästa färgväg av den nyintroducerade Adidas NMD Factory Store Sverige i detalj med det senaste galleriet. Sportande en vibrerande gul guldfärg över dess andningsbara och invecklade stickade övre, den iögonfallande komponenten accentueras med träffar av svart smycken ögonblicken, snören, hälfliken, delar av sin mellansula, såväl som dess inre foder och krage sektion .

  Adidas NMD outlet sverige är den senaste och bästa löpare som kommer ut ur de tre randarna. Med inspiration från klassiska adidasmodeller lyckas NMD blanda vintage estetik med modern teknik. Även om den har en egen blick, påverkar klassiska adidasmodeller som Micro Pacer, Rising Star och Boston Super alla sneaker på något sätt, form eller form. NMD kommer att innehålla en mikro-konstruerad Boost mellansåla, EVA mellansula pluggar och den älskade Primeknit övre. Tänk på NMD som ett nytt koncept som hylder adidas-linjen.

  Förutom det nyligen presenterade camo-paketet, presenteras den nyintroducerade Adidas NMD outlet online sverigenu i en klar onyx färgväg för denna sommar 2016 säsong. Listad som en kvinnors variation, är silhuetten väsentligen täckt i den definierande gråtonen över sin andningsbara primeknit övre, liksom dess TPU överlagringar över sidopanelerna som förstärker sin övergripande konstruktion. Vidare kompletterad med rosa träffar över de märkta häftflikarna och yttersålen, är modellen toppad med en vit, full längd boostsolja med EVA-insats på hälen.

  Igår gav vi dig utgivningsdatum förAdidas NMD Billigt rea kommande Olive Camo och Red Camo colorways. Nu idag kan vi lägga till en annan camo-version av den nya adidas löpare till samlingen. Denna nya färgväg av adidas NMD kommer med en camo grafisk övre som vi har sett på tidigare par men den här tiden kombinerar grå med svart tillsammans med vit detaljering på snören, eyestay och BOOST mellansula. Off-white / cream accents har sedan placerats på hälen, hälfliken, gummisula och EVA-insatserna på mellansolen.

  En handfull nya Adidas NMD Billigt Sverigekommer att släppas i helgen, inklusive Camo Pack och ett par mellanklasser. Men en färgväg som du kan få händerna på nu är den grå och vita versionen som du ser ovan. Den här nya färgväggen till den nya adidaslöparen blir av med Primeknit-övre och i stället går med en maskövervåning som vi också sett sett använt tungt på siluetten. Grå dominerar huvuddelen av den övre medan kontrasterande träffar av vitt land på varumärkena tre streck, hälflik, tunga branding, Boost mellansåle och EVA-insatserna på mellansolen.

  Du kan kolla in det detaljerade på www.skortmall.com

Actividades Recientes

  There are no new feeds to view at this time.