Admin(1)

 • alanbyron

Air Jordan 4 Billig

Información

 • Público (cualquiera puede ver y unirse a)
 • Har du noen gang tenkt at en basketballsko somAir Jordan 4 Nettbutikkville ta en luksuriøs tilnærming og bli priset til $ 400? De fleste av oss sannsynligvis ikke, men sneaker spillet er alltid i utvikling og basketballsko er nå slitt av retten mer enn de er på den. I morgen vil vi se Air Jordan 4 få en annen luksuriøs dråpe for å legge til Black Pony Hair and Snakeskin-parene som droppet tidligere i år. Denne gangen blir den ikoniske sneaker utstyrt med et quiltet lær hele hele øvre i Obsidian med rosa gulldetaljering på øyelokkene, og studsene på hælen.

  Du har allerede sett mange bilder av Air Jordan 4 Beste Pris Premium Obsidian. Den generelle konsensus er at flertallet av oss elsker utseendet på skoen, vi er bare om vi vil slippe en bil notat på den. Prisbilletten på 400 dollar er det som virkelig gjør dette til en tøff impulsavgjørelse for de fleste av oss. Hadde disse blitt priset til $ 400, kan jeg forsikre deg om at det ville selge ut umiddelbart. Premium-quiltet skinnkonstruksjon på øvre og innvendige side av skoen garanterer prisen på $ 400? Kobberhakkene, preget merkevarebygging og skinnlommer bidrar til å gi skoen enda mer et luksuriøst utseende. Med mindre enn 24 timer før skoene slipper, trekker du utløseren og plukker opp et par? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

  Denne luksuriøse Air Jordan 4 Lavest Pris Premium er satt til å gjøre sin offisielle debut denne helgen, som den vises i en annen livsstilsredaksjonell. Som underforstått, har sneaker blitt revolusjonert for å fremkalle livsstilsappell. Bestående av varierende quiltet skinn i hele, er luksuriøs detaljering tydelig med kobberakenter implementert på øyelettene, studded detaljering på hælen og spesiell jumpman hangtag. Capping off den enkle fargen er en ren hvit gummi sålenhet, med den karakteristiske luftbobelenheten i hælen.

  Air Jordan 4 Billig mottar utseendet på luksus igjen denne helgen med utgivelsen av Premium Obsidian colorway. Når vi ser på denne luksuriøse fargen på Air Jordan 4, ser vi at den er konstruert av et premium quiltet lær hele hele den øvre som har blitt koblet sammen med rosengulddetaljering på vaffelbriller og detaljering på hælfliken. En hvit sålenhet bryter opp ting på dette livsstilhugget par på 4s.

  Denne obsidian-farvede Air Jordan 4 Kjøp Premium vil være den siste luksuriøse iterasjonen av silhouetten, og den skal sette debuten sin i helgen. Avbildet i en ny redaksjonell, består sneaker av varierende quiltet skinn gjennom. Fremkallende livsstilsapplikasjon, er luksuriøs detaljering tydelig med kobberakenter implementert på øyelokkene, studded detaljering på hælen og spesiell jumpman hangtag. En ren hvit gummi sålenhet fullfører designet for å dekke av den enkle fargen.

  Du kan sjekke ut det detaljerte på www.skoplace.com

  https://www.skoplace.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/n/an251.jpg

Actividades Recientes

  There are no new feeds to view at this time.