Adidas I-5923 Bestellen

Nu komt de technologie voor de eerste keer ooit naar een echte casual sneaker, aangezien de Adidas I-5923 Heren/Dames is opgedoken met een Futurecraft-middenzool nadat deze dit voorjaar voor het eerst geruchten ging. Het nieuwe silhouet, genaamd de Futurecraft 4D-5923, houdt alle op de jaren 70 geïnspireerde details van de I-5923 intact, terwijl de standaard Boost-middenzool van de schoen wordt vervangen door een Futurecraft-iteratie die is uitgevoerd in de kenmerkende licht mintgroene kleur van de technologie. De nieuwe look is ronduit opvallend: stevig geplant in zowel het verleden als de toekomst, het knipoogt naar zowel het erfgoed van adidas Originals als de vooruitgang van het bedrijf in 2018 en daarna.

19mayad197-2_1.jpg

Om Pride Month te vieren en de boodschappen van inclusiviteit, saamhorigheid en tolerantie die daarmee gepaard gaan, brengt de Three Stripes een vier-schoenenpakket uit ter herdenking van de festiviteiten van een maand. Adidas I-5923 Aanbiedingen Bestaande uit een extra kleurrijke Deerupt, een i-5932 met statige pastelkleurige details, een tonale Campus met een kleurrijke hielkraag en mediale zijstrepen, en een futuristische Pure Boost DPR met driekleurige adidas-branding, combineert de rugzak de heldere en gedurfde kleuren waar Pride bekend om staat met zomerse tinten en een pack-brede crèmewitte basiskleur om de individualiteit van de drager te vieren.

adidas presenteert een gloednieuwe versie van de Adidas I-5923 Goedkoop die is gekleed in een wit, marineblauw en gom kleurenschema. Deze bijgewerkte runner heeft een bovenwerk van zacht mesh met marinedetails op de Three Stripes, tongen en hakken met overlays van grijs suède. Een White Boost-middenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Eyestays kiezen voor neutrale suède hits die net zo zwoel zijn als de rest van de constructie, terwijl de hielsteun in een meer gedempt plat grijs staat. Adidas I-5923 Bestellen Zwaar getextureerde mesh-tongen voegen dubbele tonen van dimensie toe aan de zichtbare schuimtong met iconografie op het tonglipje dat past bij de algehele levendige tooling.

adidas presenteert een gloednieuwe versie van de Kopen Adidas I-5923 die is gekleed in een wit, marineblauw en gom kleurenschema. Deze bijgewerkte runner heeft een bovenwerk van zacht mesh met marinedetails op de Three Stripes, tongen en hakken met overlays van grijs suède. Een White Boost-middenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

www.schoenenplace.com
Publicado en SEO en diciembre 02 at 12:24
Comentarios (0)
No login
Inicie sesión o regístrese para enviar su comentario
Cookies on De Gente Vakana.
This site uses cookies to store your information on your computer.