Adidas Forum Träningsskor

Partnerskapet tar också med sig Greenhouse Sports, en ideell organisation som använder friidrott som ett sätt att "ge alla barn en rättvis chans att lyckas." Grundaren Michael de Giorgio, som startade organisationen redan 2002, ville överbrygga klyftan mellan barn med olika bakgrund, något han har kunnat uppnå genom både coaching och mentorskap. Dam/Herr Adidas Forum

hx320.jpg

Med den nyckfulla Adidas Forum Träningsskor för att hedra Kinas uppfinning av den rörliga typen och återkomsten av Forum Lo i OG "Bright Blue", tar adidas tillbaka sin Forum-linje till mainstream. För att utöka franchisen släpper Three Stripes den helt nya Forum '84 Lo Minimalist i en "Clear Pink" färgsättning som en modern version av klassikern. För den minimalistiska är Forum Lo fråntagen sin mellanfotsremme. Överlagrade paneler visar stansade kanter som hålls samman av synliga stygnlinjer för att skapa en dekonstruerad look. Medan paret är helt doppat i Clear Pink, är mocka som appliceras på plösen och sidoränderna i en något mörkare nyans som bibehåller ett tonalt utseende. I likhet med sin föregångare, kläder all-over trefoil-märke under foten för att fullborda designen.

Även om Three Stripes går in i det nya året med innovation i fokus, vilket framgår av Adidas Forum Lägsta Priset, har varumärket inte tappat fokus på några av de mest ikoniska siluetterna i sitt arkiv. Exempel: adidas Forum Lo, som nyligen har dykt upp i en "Footwear White/Grey One/Orbit Grey"-färgvariant för att komplettera en kommande high-top release.

Signaturelement som mellanfotsremmen har behållits men sulan introducerar det okonventionella. Som antyds av dess namn, väljer modellen en trippelstaplad sula, där varje lager blir gradvis gulare när det närmar sig yttersulan. Adidas Forum Rea Online Den benvita ovandelen och den lätta nyansen av dessa staplade sulor bidrar till en vintage-estetik som fortsätter att omfamnas av den nuvarande sneakerscenen.

Redan innan Bad Bunny ägnade adidas en hel del av sin uppmärksamhet åt att säkerställa att forumets återkomst skulle bli en framgång. Shoppa Adidas Forum Men även om de ofta släpptes, var det få som någonsin undergrävt status quo. Detta har gradvis förändrats under de senaste månaderna, och Forum Lo:s senaste iteration är något av en återuppringning till den mycket äldre Y-3 Super Position.

www.skorway.com
Publicado en SEO en diciembre 02 at 12:02
Comentarios (0)
No login
Inicie sesión o regístrese para enviar su comentario
Cookies on De Gente Vakana.
This site uses cookies to store your information on your computer.