Universele methode om corrupte Facebook-video's te repareren

Er is nog een one-stop-oplossing die allerlei Facebook-problemen kan oplossen met het laden of afspelen van video's. Als u denkt dat deze video's beschadigd zijn voordat u video's naar Facebook uploadt, kunt u een professionele tool zoals Wondershare Repair it Video Repair gebruiken. Dit is een gebruiksvriendelijke doe-het-zelf-applicatie die elk mogelijk probleem met een corrupte video kan oplossen. Het kan je ook helpen om de pre-download Facebook-video's op te lossen die geen problemen spelen.
 
Wondershare Repair it kan allerlei problemen oplossen die verband houden met de corrupte video, zoals geen geluid in de Facebook-video, wazige of gepixelde video, audio-video-synchronisatieprobleem, corrupt bestand, beschadigde koptekst, een zwart scherm krijgen tijdens het afspelen en nog veel meer.
 
Er zijn twee verschillende herstelmodi (Snel en Geavanceerd) die de toepassing ondersteunt.
 
Het kan verschillende afspeelproblemen oplossen en zelfs een corrupte video repareren die mogelijk is beschadigd door malware, een defecte toepassing, enzovoort.
 
Het is een complete toepassing voor het repareren van video's die video's van verschillende formaten kan repareren die zijn opgenomen op camcorders, drones, telefooncamera's, digitale camera's en andere apparaten.
 
Volg deze stappen om te leren hoe u wazige video's op Facebook of een ander probleem met Facebook-video kunt oplossen:
 
Stap 1: Laad de corrupte video's
 
Om te beginnen kunt u Wondershare Repair it videoreparatietool op uw Mac of Windows-pc installeren en de corrupte video op uw computer downloaden.
Nu kunt u de video naar de interface slepen en neerzetten of op de knop Toevoegen klikken om handmatig door de corrupte Facebook-video's te bladeren.
 
Stap 2: Voer een snelle reparatie van video's uit
 
Nadat de corrupte Facebook-video's zijn toegevoegd, geeft de applicatie hun details weer. U kunt nu op de knop "Repareren" klikken en gewoon wachten terwijl de toepassing probeert uw beschadigde bestanden te repareren.
 
Wanneer de bewerking is voltooid, geeft de interface een relevante prompt weer. U kunt een voorbeeld van uw video's bekijken en ze op elke gewenste locatie opslaan.
 
Stap 3: Voer een optionele geavanceerde reparatie van video's uit
 
Als de Quick Repair-bewerking niet de verwachte resultaten kan opleveren, kunt u in plaats daarvan op de optie "Advanced Video Repair" klikken. Om de geavanceerde reparatie van uw video's uit te voeren, moet u eerst een voorbeeldvideo toevoegen. Open gewoon een browservenster en laad de voorbeeldvideo (van hetzelfde formaat en opgenomen op hetzelfde apparaat) die de toepassing als referentie zou bewaren.
 
Stap 4: Bekijk een voorbeeld van uw video's en sla ze op
 
Uiteindelijk kunt u gewoon een voorbeeld van de resultaten bekijken en controleren of uw beschadigde Facebook-video's correct zijn gerepareerd. Klik na het selecteren van de video's op de knop "Opslaan" om een browservenster te openen waarin u uw Facebook-video's kunt opslaan.

Als je nog steeds problemen hebt, Facebook Bellen Nederland.
Publicado en Technology en marzo 06 at 11:43
Comentarios (0)
No login
Inicie sesión o regístrese para enviar su comentario
Cookies on De Gente Vakana.
This site uses cookies to store your information on your computer.